www.bahrt.dk


Go to content

Lidt om os

Vi er en familie bestående af Britt og Lasse, som har passeret sølvbryllupsalderen sammen (se hvor vi holdt fest). Vi var på krydstogt til Caribien.
Vi holder meget af naturen og dyr, og vores børn er vore tre golden retrievere (tæver): Zenta født 19.04.2003, Maggie født 31.10.2003 og Puk født 13.08.2006, (se mere under vovser), alle tre er præmiehunde med de bedste stambøger.
I øvrigt er vi ved at bygge bassiner i vor store have der er på 5.600 kvm. et stort bassin på ca 50.000 liter til vore karper i et lækkert miljø. 1 stort badebassin til hundene samt et mindre til frøer, m.v. Det er færdigt til foråret 2007.
Se gerne vor tidliger have, hvor vi har boet i 17 år til og med april 2006. haven var frodig bl.a. med et hav af rhodendrums, stauder, buske m.m. Vi er begge havefreaks og kan prale med skønhed og kvalitet. på trods af meget kort tid her i Rens, så se lige vores have billeder her link til haven og huset i Rens.
M.h.t. akvarier- så var situationen lidt anderledes i Gilleleje, da vi boede der. Vi havde et stort 1100 liters ferskvandsakvarium, et stort saltvandsakvarium med levende koraller på 1000 liter samt 2 mindre ferskvansdakvarier på hhv. 210 og 120 liter.
I dag har vi 5 ferskvands akvarier: 1 på 1100 liter - 1 på 300 liter - 2 på 128 liter og 1 på 27 liter.


Vi har begge utrolig mange interesser at værne om. udover de nævnte, elsker vi at rejse, interesserer os for alt muligt mellem himmel og jord (mystifystisk). Herudover er Lasse lystfisker og har mildt sagt en stor samling af det fineste grej dertil. Der er mange muligheder i diverse søer og åer og damme i sønderjylland. her er virkelig dejligt og vi nyder en god natur, derfor er vi bla. flyttet til Rens.
Vort hus er rimeligt nyt, lækkert indrettet - og da vi overtog det udførte vi alle de ting ved huset, som vi mente var et plus og suveræn fornyelse for vor nye bolig. Lækkert skal det være, når man har boet mere end 17 år et sted - og gerne i en anden stil og uden trapper til Britts gamle ben.
Interesserne fra Gillelejetiden forsætter:
Vort store nusseri fra haven fortsætter - en masse ideer står på listen. Når tiden er til det, spiller Bitten lidt på klaver - helst efter gehør og rytmik. synes, det er sjovt at selvkomponere.Endelig er vi begge "bidt" af vore computere - og er efterhånden nogle værre nørder.Vi føler meget med i vor verden omkring os - og er, så at sige orienteringsmæssigt velinformerede.
Vi er begge meget interesserede i det alternative - læs herom senere. Link til alt mellem himmel og jord. Ord fylder meget - men lad os holde vores hovedpræsentation af os her. Kort sagt, er vi nu kommet i den alder, hvor vi kan nyde livet i alle dets facetter.
Nemlig hernede i Sønderjylland, (Rens) med den skønneste natur, et vidunderligt drømmehus, som vi i mange år har ønsket os med vore præmisser og ønsker omsværmet i et paradis af søer og damme og åer - og i sandhed nogle utrolig søde mennesker som en dejlig base af givende og omgivende naboer. Vi er blevet modtaget så flot - og føler os meget veltilpas.


Lars
Født september 1943. Har som barn boet ved Sortedamssøen i København i godt 25 år. Blev gift som 35-årig med min elskede Britt. Boede i Nivå + Kokkedal, inden vi endte i vort dejlige hus i Gilleleje. Anno 2006 købte vi vort skønne hus med dertil pragtfuld have i Rens, Sønderjylland hvori vi har boet siden maj måned samme år. Da jeg er meget kreativ, er der masser af udfordringer i den 5.600 kvm. store have.
Mit Første akvarium - 13 liter - fik jeg på min 6-års fødselsdag og har haft akvarier lige siden da. Da jeg var 8 år fangede jeg mine 2 første skrubber på Langelinie og har siden da i korte eller lange perioder dyrket lystfiskeriets glæder.
Interesser:Akvarier, havedam, lystfiskeri, min båd, biler, have, den alternative verden og computer.

Britt
Født marts 1953. Opvokset i et trygt og godt barndomshjem i en stor villa i Hellerup. Mor og Far havde sommerhus først i Smidstrup - siden i Gilleleje.
Hunde:
Siden mit 12. år haft hunde. Hjemme startede vi med en sort mellempuddel (han). Siden fik vi en sort labrador retriver (han).
Sammen med min elskede Lasse har vi haft: Først en lille sort amerikansk cockerspaniel (tæve). Da vi flyttede til Gilleleje fik vi en dejlig golden retriever (tæve) gylden. De 2 vovser gik sammen, indtil vores amerikaner desværre blev syg og måtte aflives. Bonnie, som vores daværende retriever hed, led af sorg og "vips", så havde vi købt2 cavalier king charles spaniels - en rubi (tæve) og en tricolore (tæve). Så kom der liv i huset. de 3 gik så flot i spænd. De forgudede og elskede hinanden - og sjovt var det. Desværre er ingen af disse mere.
Da vores retriever måtte aflives p.g.a. alvorlig sygdom som 14-årig - led VI af sorg.
Efter et meget stort og gennemgribende forarbejde, har vi idag vores tre elskede, pragtfulde Golden Retrieveres Zenta (gylden, tæve), Maggi (lysmørk tæve), og Puk (gylden tæve) - alle tre giver os utrolig megen glæde. herom lidt senere.
Britt døde d.17.12.2010 efter mange års sygdom.


Back to content | Back to main menu